Buitenschilderdag

Evenement

Wanneer: 20 augustus 2016 - 10.00 uur
Waar: Paviljoen Te Werve - Rijswijk

Wat zou een jubileumjaar zijn zonder een buitenschilderdag?!
Zaterdag 20 augustus organiseert Amateurspalet haar jaarlijkse buitenschilderdag op een van de mooiste plekken in Rijswijk, namelijk Landgoed Te Werve.
Op deze dag opent het Landgoed gratis de poorten voor ons. Met zijn prachtige landhuis, oude tuinmuren en duiventoren, uitzicht op het grote zandmeer, schitterende bomen en planten, biedt het zeer vele plekken om te schilderen en ondertussen van de rust en de natuur te genieten.

U wordt verwacht om 10.00 uur bij Paviljoen te Werve, Huys de Wervelaan 110, waar de koffie met gebak klaar staat. In het landgoed kunt u daarna uw plekje zoeken en komen we weer rond 13.00 uur samen bij de oude druivenmuur om koffie of thee te halen en zo u wilt, samen, uw meegebrachte lunchpakketjes op te eten. Om 16.00 uur zal een deskundige jury zich over al het werk buigen om de prijswinnaars van die dag te bepalen. We sluiten af met een hapje en een drankje in het paviljoen. Kortom een heerlijk ontspannen dagje buiten, en plein air.

We gaan uit van zomerse temperaturen, maar mochten we pech hebben met het weer dan is er binnen of onder de luifel van het paviljoen voldoende ruimte.
Al voor 12.50 euro p.p. incl. consumpties kunt u deelnemen aan deze dag.
Inschrijven kan tot 12 augustus via het INSCHRIJFFORMULIER BUITENSCHILDERDAG.

Omdat ook (nog)niet-leden mogen deelnemen kunt u ook een familielid, vriend of vriendin uitnodigen om in te schrijven.