Jaarlijkse Ledententoonstelling in Museum Rijswijk -
17 mei t/m 26 mei 2019

Een bijzondere locatie voor onze leden om hun kunstwerk(en) te exposeren. Evenals vorig jaar zijn er weer veel inschrijvingen voor deze tentoonstelling. Een tentoonstelling die jaarlijks door een steeds breder publiek met veel waardering wordt bezichtigd. De tentoonstelling in het museum is te zien van vrijdag 17 mei tot en met zondag 26 mei.

Feestelijke opening

Op vrijdag 17 mei om 16.00 uur is de tentoonstelling in het Museum Rijswijk geopend door Peter Hartevelt, voorzitter BBR (Belangen Bedrijven Rijswijk). Alle leden zijn per mail uitgenodigd, samen met familie, vrienden en kennissen. Zie een impressie in Galerie.

Rondleiding

Op zondag 19 mei verzorgde bezoekers mee aan de rondleiding door Silvia Bonsink, bestuurslid van Amateurspalet.

25 mei Kunstmarkt en Stadstekenen

Op zaterdagmiddag 25 mei, tijdens de ledententoonstelling en de kunstmarkt, nodigt Amateurspalet de Urban Sketchers Den Haag uit om te komen stadstekenen in Oud Rijswijk.  Om 14:00 uur beginnen we bij het museum Rijswijk. Het duurt tot ongeveer 16:00 uur. Dan verzamelen we weer en laten we aan elkaar het resultaat zien. Wilt u meedoen? Lees meer

Op 25 mei in de ochtend en middag van 11:00 - 16:00 uur wordt de kunstmarkt gehouden op het plein voor Museum Rijswijk. Daar verkopen leden hun kunstwerken. Bezoekers van de markt kunnen vaak tegen zeer redelijke prijzen iets leuks kopen.

Deelnemersinformatie

  • De inschrijving voor de tentoonstelling is gesloten. Voorwaarden voor deelname.
  • Volwassenen leveren hun werk(en) in bij het museum op dinsdag 14 mei tussen 11.00 en 13.00 uur.
  • Terughalen van werk en bekendmaking prijswinnaars is op 26 mei om 16:00 uur.
  • De vóór 14 april bestelde ansichtkaarten worden in een veelvoud van 4 gemaakt, kosten ongeveer € 2,50. Bij het inleveren van het werk op 14 mei krijgen de makers de ansichtkaarten geleverd.