Nieuwe cursus ‘En plein air tekenen en schilderen’ 4 april – 9 mei

Tekeningen affiche Peter Smets

Op woensdagmiddag 4 april start de nieuwe cursus ‘En plein air tekenen en schilderen’, gegeven door Daniëlla Kreiken onder het motto “Fijn naar buiten”. Daniëlla is bijzonder enthousiast en wil ons graag meenemen naar mooie, vaak minder bekende plekken en leren waarop te letten bij buitenschilderen én wat juist te negeren, met verschillende materialen te werken, enz.

Docent Daniëlla Kreiken is voor velen van ons bekend van Galerie ArtiShock, zij werkte daar tot vorig jaar. Nu zij met pensioen is wil zij met haar academische kunstopleiding nieuwe uitdagingen aangaan. 

De locaties die Daniëlla op het oog heeft zijn mooie tuinen, soms verscholen achter gebouwen, culturele plekken, maar ook het industrieterrein Binkhorst. Elke week wordt een andere locatie gekozen, afhankelijk van het weer kan dat ook ergens binnen zijn. Altijd in de buurt van een sanitaire voorziening en waar u iets te drinken kunt bestellen.

  • Kosten voor deze 6 lessen: € 55,00 voor leden.
  • Kosten niet-leden voor deze 6 lessen € 55,00 + € 10,00 tijdelijk lid; dus € 65,00
  • Wanneer: woensdagmiddag 4 april tot 9 mei van 14:00 – 16:00 uur
  • Zelf meenemen: wat verschillende teken- en schildermaterialen en papier (idee: passend in boodschappentas)
    Een krukje meenemen is niet nodig, we zoeken een plekje met bankje o.i.d.
  • Bereikbaarheid locatie: u gaat op eigen gelegenheid naar de locatie, die allemaal goed bereikbaar zijn met de fiets, auto of OV.
  • Voor de wekelijkse up-date van de locatie, afhankelijk van de weersvoorspelling binnen of buien, vragen we uw mobiel 06-nr. met WhatsApp of emailadres.
  • De proeflessen zijn voor deze cursus niet mogelijk.

Schrijf u zo snel mogelijk in via dit <Inschrijfformulier cursus En Plein air>

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging zodra voldoende mensen zich hebben aangemeld en de cursus door kan gaan. Anders krijgt u daarover uiteraard nader bericht.