Online Tentoonstelling 2021

  Uw naam:


  ManVrouw

  Upload je bestand max 1 mb

  Op woensdagmiddag 4 april startte de nieuwe cursus ‘En plein air tekenen en schilderen’, gegeven door Daniëlla Kreiken onder het motto “Fijn naar buiten”. Daniëlla is bijzonder enthousiast en neemt ons mee naar mooie, vaak minder bekende plekken. Zij leert ons waarop te letten bij buitenschilderen én wat juist te negeren, met verschillende materialen te werken, enz.

  Docent Daniëlla Kreiken is voor velen van ons bekend van Galerie ArtiShock, zij werkte daar tot vorig jaar. Nu zij met pensioen is wil zij met haar academische kunstopleiding nieuwe uitdagingen aangaan.

   

  Wilt u ook meedoen?
  Er zijn nog geen concrete plannen voor een volgende cursus, maar dat zit er wel in. Meldt u aan als geïnteresseerde voor een volgende korte cursus buitenschilderen.
  U kunt zich nu aanmelden als geïnteresseerde, u krijgt dan bericht zodra een volgende korte cursus wordt georganiseerd.

  Wat gegevens over de lopende cursus
  De locaties die Daniëlla wekelijks mails aan de deelnemers zijn mooie tuinen, soms verscholen achter gebouwen, culturele plekken, maar ook het industrieterrein Binkhorst. Elke week wordt een andere locatie gekozen, afhankelijk van het weer kan dat ook ergens binnen zijn. Altijd in de buurt van een sanitaire voorziening en waar u iets te drinken kunt bestellen.

  • Kosten voor deze 6 lessen: € 55,00 voor leden.
  • Kosten niet-leden voor deze 6 lessen € 55,00 + € 10,00 tijdelijk lid; dus € 65,00
  • Wanneer: woensdagmiddag 4 april tot 9 mei van 14:00 – 16:00 uur
  • Zelf meenemen: wat verschillende teken- en schildermaterialen en papier (idee: passend in boodschappentas)
   Een krukje meenemen is niet nodig, we zoeken een plekje met bankje o.i.d.
  • Bereikbaarheid locatie: u gaat op eigen gelegenheid naar de locatie, die allemaal goed bereikbaar zijn met de fiets, auto of OV.
  • Voor de wekelijkse up-date van de locatie, afhankelijk van de weersvoorspelling binnen of buien, vragen we uw mobiel 06-nr. met WhatsApp of emailadres.