Thematentoonstelling 'Vakantie' in de Bibliotheek Rijswijk 2019

Ledententoonstelling van zaterdag 7 december tot en met maandag 31 december 2019. In de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk, Generaal Eisenhowerplein 101. Tijdens openingsuren bibliotheek.

Allereerst roept het bestuur alle leden op om mee te doen aan deze jaarlijkse tentoonstelling, dit keer met het thema ‘Vakantie’. Wie heeft er niet een of meer herinneringen aan een leuke, speciale en/of interessante vakantie die weergegeven kan worden in een prachtig kunstwerk.

Werkbespreking 17 november
Tijdens de verenigingsmiddag van 17 november kunt u uw werk laten bespreken door een professionele kunstenaar. Dan wordt ook een winnaar gekozen. Ook 'werk in uitvoering' kan dan al worden meegebracht ter bespreking.

Inschrijven van uw werk
Inschrijven voor deelname aan expositie kunnen leden tot uiterlijk zaterdag 23 november. Zie tevens de voorwaarden van deelname.

Bij voorkeur via dit formulier > ga naar het inschrijfformulier.
Anders, voor leden zonder computer of tablet, met het papieren inschrijfformulier in het atelier.

Kans op uw werk op de poster
Wilt u kans maken om uw werk op de tentoonstellingsposter te zien, mail dan een duidelijke foto naar: tentoonstelling@amateurspalet.nl  De tentoonstellingscommissie maakt op 17 november haar keuze.

Ansichtkaart van uw werk?
U kunt een ansichtkaart van uw schilderij, tekening of beeld laten maken als u voor 17 november een goede digitale foto van uw werk stuurt aan bestuur@amateurspalet.nl. De ansichtkaarten worden in een veelvoud van vier gemaakt, kosten ongeveer € 2,50 per set van vier. U ontvangt de kaarten bij inlevering van uw werk en kunt dan gelijk betalen.

Opening 7 december
De feestelijke opening is op zaterdag 7 december om 14.00 uur.

Ophalen werk donderdag 2 januari 2019 
U kunt uw werk weer ophalen op donderdag 2 januari 2019 van 11.00 tot 12.30 uur.
Kunt u uw werk niet zelf komen brengen of halen regel dan wie dat voor u kan doen.