Jaarlijkse Ledententoonstelling 3 juni - 17 juni 2022

Opheffing van de coronamaatregelen betekent dat de jaarlijkse ledententoonstelling door kan gaan dit jaar! In verband met het 70-jarig jubileum (november 2021) krijgt alles een extra feestelijk tintje. Ruim 60 werken zijn inmiddels ingeschreven.

Feestelijke opening 3 juni
De feestelijke opening met borrel en muziek vindt plaats op 3 juni van 15.00- 17.30 uur in de Bibliotheek aan de Vliet. De leden ontvangen voor de opening nog een mail om door te sturen naar vrienden, familie en kennissen om hen op de hoogte te stellen van de tentoonstelling.

Thema 'Boekomslag'
Het thema van de uitgestelde tentoonstelling is ‘Boekomslag’. De werken hoeven zich daartoe niet te beperken. Naast het thema is tevens vrij werk welkom! Omdat we veel ruimte tot onze beschikking krijgen kunnen alle leden meedoen met 2 werken.

Planning

  • Tot en met 15 mei kon ieder lid met het inschrijfformulier hieronder 1 of 2 werken inschrijven voor de tentoonstelling. (De inschrijvingen van vorig jaar vervallen). Lees vooraf de Algemene Voorwaarden Ledententoonstelling
  • Op 16 mei is besloten dat deelnemers tot 22 mei een extra werk mogen aanmelden.
  • Zondag 15 mei om 14.00 uur  werd het tentoon te stellen werk besproken in het atelier.  Hiervoor is kunsthistoricus Wil Maas uitgenodigd. Tevens de laatste mogelijkheid om nog in te schrijven voor de tentoonstelling.
  • Dinsdag 31 mei van 11.00 – 13.00 uur Inleveren werk in de Bibliotheek aan de Vliet, locatie Rijswijk, Generaal Eisenhowerplein 101, Rijswijk. Na dit tijdstip wordt geen werk meer aangenomen.
  • De tentoonstelling eindigt op 17 juni. Op die dag kan het werk worden opgehaald in de Bibliotheek tussen 11.00 en 12.30 uur.

Kunstmarkt
Op 4 juni van 10.00-15.30 uur wordt er tijdens de tentoonstelling in de Bibliotheek een kunstmarkt georganiseerd waarvoor je je kan inschrijven om je werk te koop aan te bieden. Inschrijven kan bij Bea van Buuren, bagelling@gmail.com.

Inschrijven voor de Ledententoonstelling
De inschrijving is gesloten. Ruim 50 leden hebben één of meer werken aangemeld.

--