Hoe word ik lid?

Om aan de activiteiten van de vereniging en de cursussen te kunnen deelnemen, is lidmaatschap verplicht. De contributie voor volwassenen is bij vooruitbetaling verschuldigd en bedraagt per halfjaar:

  • € 30,00 per persoon of
  • € 27,50 per persoon bij twee leden uit één gezin.
  • Kinderen betalen geen contributie.

Onder “Lidmaatschap – Contributie en lesgelden” vindt u een overzicht van de verschillende lessen met de bijbehorende prijzen. Voor alle lessen gelden Huisregels.

Wilt u (tijdelijk) geen gebruik maken van de cursussen maar wel van de andere activiteiten van de vereniging zoals exposities en werkbesprekingen, dan kunt u zich opgeven als contributielid. U betaalt dan per jaar alleen de contributie.

Inschrijven

Het inschrijfformulier vindt u onder Aanmelden & Betalen

Cadeaubon

Amateurspalet heeft een cadeaubon te koop voor een half jaar wekelijks les met lidmaatschap voor €150 of een heel jaar voor €300.
Is het een idee voor iemands verjaardag, jubileum of pensioen? Moeder- of Vaderdag, Sinterklaas, Kerst? Neem contact op met de penningmeester  en bestel een cadeaubon waarmee men zich kan aanmelden voor beschikbare les naar keuze.

Ooievaarspas

Als u in het bezit bent van een geldige Ooievaarspas krijgt u 50% korting op de contributie en het lesgeld. Wilt u in aanmerking komen voor deze korting dan bent u verplicht uw pas te laten scannen; de penningmeester neemt hiervoor contact met u op.

Ooievaarspas