Hoe word ik lid?

Om aan de activiteiten van de vereniging en de cursussen te kunnen deelnemen, is lidmaatschap verplicht. De contributie voor volwassenen is bij vooruitbetaling verschuldigd en bedraagt per halfjaar:

  • € 25,- per persoon of
  • € 45,- voor twee personen uit één gezin.

Kinderen betalen geen contributie

Onder “Lidmaatschap – Contributie en lesgelden” vindt u een overzicht van de verschillende lessen met de bijbehorende prijzen.

Wilt u eerst kennismaken met de docent, de cursus en of de gebruikte materialen dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om 2 proeflessen voor € 15,- te volgen..

Wilt u (tijdelijk) geen gebruik maken van de cursussen maar wel van de andere activiteiten van de vereniging zoals exposities en werkbesprekingen, dan kunt u zich opgeven als contributielid. U betaalt dan alleen 2 x per jaar 25 euro contributie.

Vriend worden?

Steun ons en word vriend van Amateurspalet. Als vriend ondersteunt u nieuwe activiteiten van de vereniging, interessante projecten en de aankoop van materialen voor ons atelier.

Als vriend ontvangt u de volgende voordelen:

  • gratis toegang tot de verenigingsbijeenkomsten;
  • maandelijks de digitale nieuwsbrief;
  • uitnodiging voor de Nieuwjaarsbijeenkomst;
  • persoonlijke uitnodiging voor de tentoonstellingen.

Voor € 25,- per jaar wordt u  al onze vriend. U kunt zich via het online aanmeldingsformulier inschrijven en ontvangt daarna een bevestiging van uw aanmelding.

Ooievaarspas

Als u in het bezit bent van een geldige Ooievaarspas krijgt u 50% korting op de contributie en het lesgeld. Wilt u in aanmerking komen voor deze korting dan bent u verplicht uw pas te laten scannen; de penningmeester neemt hiervoor contact met u op.

Ooievaarspas