Jacqueline Stubenitsky

Jacqueline Stubenitsky

Jacqueline Stubenitsky studeerde aan de Vrije Academie en de KABK, maakt beelden (in brons, gips en gemengde techniek) en schilderijen, en muurschilderingen vnl. in acryl.

Haar werk is figuratief en zij haalt haar inspiratie vooral uit de natuur. De laatste jaren maakt zij ‘Imaginaire Tuinen en Landschappen’.

“Wat komt er aan bod tijdens de lessen en hoe?”.

De opzet is vrij werken voor beginners en gevorderden. Cursisten werken naar eigen idee, fantasie en/of voorbeeld. De onderwerpen variëren van stilleven, dieren, landschappen, bestaande kunstwerken en portretten. Figuratief en abstract; alles mag en ook is er de mogelijkheid tot opdracht. Er wordt vooral aandacht besteed aan leren kijken, kleur, licht en compositie.
Ieder cursist wordt individueel benaderd en ieders specifieke vragen of moeilijkheden worden individueel beantwoord. Er wordt voornamelijk met acrylverf gewerkt, maar andere technieken zijn welkom.
De groep is open en gezellig, plezier hebben is belangrijk, maar er moet natuurlijk wel gewerkt worden. En het liefst ook iets geleerd.
Eens in de zoveel tijd worden de werken met de groep besproken.

Eerst volgende expositie Galerie Arti-Shock Rijswijk (arti-shock-rijswijk.nl)