Stephanie van der Klooster

Stephanie is een gepassioneerde schilder uit Den Haag, gespecialiseerd in portretten en het creëren van sfeervolle landschappen.

Ze heeft een aantal jaren intensief gestudeerd aan het “ Atelier Sint Lucas ” in Den Haag, waar de nadruk lag op het leren van traditionele schildertechnieken en -vaardigheden. Hoewel haar opleiding overwegend klassiek van aard was, heeft ze haar eigen unieke stijl ontwikkeld die wordt gekenmerkt door expressieve penseelstreken die resulteren in levendige portretten en kleurrijke landschappen. Haar doel is om “ een gevoel van beweging en energie ” op doek vast te leggen. Als ervaren schilder legt Stephanie op doek de essentie en persoonlijkheid van haar onderwerp vast. Haar liefde voor het impressionisme komt tot vooral tot uiting in haar landschappen waar ze de sfeer en het dynamische en expressieve karakter van de omgeving vastlegt met

Daarnaast biedt zij ook schilderlessen aan, waar ze haar passie en kennis deelt met enthousiaste kunstliefhebbers uit Den Haag, Voorburg, Leidschendam en in het westland. Met haar gedegen klassieke achtergrond en haar vaardigheid in het impressionisme leert ze haar studenten bij ‘Brugman-art‘ in Voorburg en ‘Creatief centrum ’t atelier‘ in Naaldwijk de technieken en vaardigheden om hun eigen creatieve stem te ontwikkelen.

Website: https://stephanievanderklooster.com/