Bestuurswissel

Nieuwe bestuursleden

Zaterdag 1 april heeft de jaarlijkse ledenvergadering plaats gevonden. Tijdens deze ledenvergadering heeft er een wisseling in het bestuur plaats gevonden. Annemiek Verbrugh en Frans van Asten hebben beiden na meer dan 10 jaar hun functie neergelegd.  Hun functies zijn overgenomen door Femke van Deursen als voorzitter en Jean Beijleveld als Penningmeester.

Femke woont inmiddels 4 jaar in Rijswijk, met haar man en twee katten. Ze is in september 2021 begonnen met schilderslessen op de maandagavond bij Erni Kwast. Na jarenlange twijfel of er wel tijd was voor een nieuwe hobby, is ze nu heel blij dat ze elke week een moment van creativiteit en kliederen in de agenda heeft staan. Binnenkort begint ze bij een nieuwe werkgever als projectmanager in de duurzame energie.

Komende weken zal Femke deelnemen aan de verschillende lessen om zo kennis te maken met de leden en docenten.

Goedendag, ik ben Jean. Een pensionado met een technische achtergrond. In mijn werkzame leven heb ik gewerkt voor de Koninklijke Marine en voor een Ingenieursbureau werkzaam in de olie en gas industrie. De rollen die ik mocht vervullen waren Project Manager, Afdelingsmanager en Personeelsmanager.

Als vrijwilliger ben ik Voorzitter van een Stichting die in Zeeland een park beheerd met daarop een kleine 90 particuliere woningen. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Welzijn Rijswijk

Mijn connectie met het Amateurspalet is mijn vrouw Marianne en lid van Amateurspalet. Zij heeft mij attent gemaakt op de vacature Penningmeester waar ik mij graag de komende bestuursperiode voor inzet.

 

Op zaterdag 20 mei zal er gelegenheid zijn om afscheid te nemen van Annemiek en Frans en hen te bedanken voor hun inzet. Tijdens deze bijeenkomst zullen we tevens ook nog de bestuursleden die rond corona-periode zijn vertrokken in het zonnetje zetten.