Strandwalfestival 2017

Strandwal! "Van tevoren denk ik altijd waar is dit allemaal voor nodig en is het al het werk wel waard? Maar dan staan we er weer en dan is het ondanks de modder en de enkele regenbui weer een belevenis. De mensen die aan de stand kwamen waren echt geïnteresseerd en ook de verloting, schilders, tekenaars en de portrettering hebben volgens mij weer een hele positieve uitstraling aan de vereniging gegeven. En niet te vergeten de Mineon van Mart, een trekker voor de kinderen." aldus Annemiek.

Strandwal 2017 kraam
Strandwal 2017 portrettekenen
Strandwal 2017 regen
Strandwal 2017 kinderen
Strandwal 2017 Mart
Strandwal 2017
Strandwal 2017 IMG_9209 wachten

Ook dit jaar werd er, tussen de regenbuien door, door de vrijwilligers van Amateurspalet hard gewerkt om de vereniging op ludieke wijze te presenteren aan het publiek. 

Activiteiten:

  • In onze creatieve stand waren de portrettekenaars Geert en Joke continue bezig om geïnteresseerde voorbijgangers te portretteren. Ook werd volop geschilderd.
  • Voor de kinderen was de stand extra opgevrolijkt door een opvallend grote minion, gemaakt van papier maché door Mart v.d. Bulk. De kinderen mochten de minion natekenen. De minion werd aan het einde van middag als hoofdprijs gewonnen door een jongen en vader die er dolblij mee waren.
  • Met het juiste lootje getrokken mocht men een leuk schilderij uitzoeken bij de informatiestand.